افزایش سرعت سایت وردپرس (‌+۲۰ نکته و معرفی افزونه )
افزایش سرعت سایت وردپرس (‌+۲۰ نکته و معرفی افزونه )

افزایش سرعت سایت وردپرس (‌+ ۲۰ نکته و معرفی افزونه )

محتوا پنهان
6 افزایش سرعت سایت وردپرس > یک افزونه کش وردپرس (Caching) نصب کنید

افزایش سرعت سایت وردپرس (‌+20 نکته و معرفی افزونه )

 

افزایش سرعت سایت وردپرس (‌+۲۰ نکته و معرفی افزونه )
افزایش سرعت سایت وردپرس (‌+۲۰ نکته و معرفی افزونه )

هر چقدر که سرعت بارگذاری سایت شما زیاد تر شود ، تجربه کاربری بازدیدکنندگان شما بهتر و بهتر می شود که باعث می شود که سئو سایت شما بهبود یابد. ما در این مقاله سعی کردیم که بهترین نکات بهینه سازی سایت وردپرسی ، افزایش عملکرد و سرعت بخشیدن به سایت وردپرسی شما را به اشتراک بگذاریم

بر خلاف سایر آموزش های و نکات موجود در اینترنت ما سعی کرده ام که این مقاله را به یک راهنمای جامع برای افزایش سرعت و بهینه سازی سایت وردپرسی شما تبدیل کنیم.

چرا سرعت سایت وردپرسی مهم می باشد؟

 

تحقیقات نشان می دهد که از سال 2000 تا 2016 متوسط توجه انسان ها از 12 ثانیه به 7 ثانیه کاهش یافته است. که به این معناست که شما مدت زمان کوتاهی برای نمایش محتوای سایت خود به کاربران و ترغیب آنها برای ماندن در سایت خود در اختیار دارید و افزایش سرعت سایت وردپرس مهم است.

سایت کند به این معناست که کاربران قبل از بارگیری سایت شما به احتمال زیادی از سایت شما خارج می شوند.

طبق تحقیقات StrangeLoop که شامل سایت هایی مانند گوگل ، آمازون و سایر سایت های بزرگ می باشد ، تاخیر 1 ثانیه ای در بارگیری سایت منجر به کاهش 7درصدی مبادلات ، 11 درصد بازدید کمتر از سایت و کاهش رضایت کاربران تا 16 درصد می شود.

چرا افزایش سرعت سایت وردپرس مهم می باشد؟
چرا افزایش سرعت سایت وردپرس مهم می باشد؟

 

به طور خلاصه اگر می خواهید که بازدید سایت خود را افزایش داده و فروش محصولات خود را بیشتر کنید باید سرعت سایت خود را افزایش دهید.

 

چگونه سرعت سایت خود را ارزیابی کنید؟

افزایش سرعت سایت وردپرس و ارزیابی مشکلات

 

بیشتر افراد مبتدی فکر می کنند که سرعت سایتشان خوب است آن هم به این دلیل که سایتشان در کامپیوتری از آن استفاده می کنند با سرعت خوبی بارگذاری می شود. که این یک تفکر بسیار اشتباه است!

از آنجایی که شما مرتباً از وب سایت خود بازدید می کنید ، مرورگر سایت شما را در حافظه پنهان خود ذخیره می کند و به محض اینکه آدرس سایت را تایپ می کنید ، آن را به طور خودکار از قبل انتخاب می کند. که این عمل باعث می شود سایت شما تقریباً بلافاصله بارگذاری شود.

با این حال برای دیگر کاربران که برای اولین بار از سایت شما بازدید می کنند ، ممکن است تجربه مشابهی نداشته باشند. در واقع کاربران در نقاط مختلف جغرافیایی تجربه کاملا متفاوتی را تجربه می کنند.

به همین دلیل ما به شما توصیه می کنیم که برای بررسی سرعت سایت خود از ابزارهایی مانند itisWPا استفاده کنید.

چگونه سرعت سایت خود را ارزیابی کنید؟
افزایش سرعت سایت وردپرس -> چگونه سرعت سایت خود را ارزیابی کنید؟

بعد از ارزیابی سرعت سایت خود ممکن است از خود سوال کنید که زمان مورد نیاز برای بارگذاری یک سایت سریع و خوب چند ثانیه می باشد؟

برای جواب دادن به سوال شما باید گفت که یک سایت سریع زیر 2 ثانیه بارگذاری می شود.

 

افزایش سرعت سایت وردپرس و عوامل کند شدن سایت

دلایل دیر باز شدن سایت و راهکارها برای افزایش سرعت سایت وردپرس

 

‌پیدا کردن دلایل کند بود سایت ، کلید بهبود و افزایش سرعت سایت است. دلایل اصلی کند بودن یک سایت عبارت اند از:

  • میزبانی (Hosting) سایت: وقتی سرور هاست سایت شما به درستی پیکربندی نشده باشد می تواند سرعت سایت شما را کاهش دهد.
  • پیکربندی وردپرس: اگر سایت شما از صفحات ذخیره شده پشتیبانی نکند باعث می شود که فشار بیش از حدی به سرور سایت شما وارد شود که در آخر باعث می شود که سرعت سایت شما کند شده و یا سایت شما به طور کامل خراب شود.
  • اندازه صفحه: یکی دیگر از دلایل کند بود سایت ، استفاده از تصاویری می باشد که برای سایت بهینه نشده اند.
  • افزونه های ضعیف: استفاده از افزونه های ضعیف و بدرد نخور باعث کند شدن سایت شما می شود.
  • اسکریپت های خارجی: اسکریپت های خارجی مانند تبلیغات ، بارگذاری فونت و …. می تواند به طور قابل توجهی سرعت سایت شما را کاهش دهند.

 

اهمیت یک هاست خوب در افزایش سرعت سایت وردپرس

 

سرویس هاست سایت شما نقش مهمی در عملکرد سایت دارد. یک شرکت ارائه دهنده هاست خوب و معتبر اقدامات اضافی را برای بهینه سازی سایت شما انجام می دهند.

 

 

افزایش سرعت سایت وردپرس > یک افزونه کش وردپرس (Caching) نصب کنید

 

صفحات وردپرس پویا می باشند. این به این معناست که هر بار شخصی از یک پست یا صفحه ای در سایت شما بازدید می کند ، این صفحات در حال ساخت هستند.

برای ساختن صفحات سایت ، وردپرس مجبور است که فرایندی را برای یافتن اطلاعات مورد نیاز ، قرار دادن آنها در کنار هم و سپس نمایش آن برای کاربران انجام دهد. این فرایند شامل مراحل زیادی است و زمانی که چندین کاربر به صورت همزمان از سایت شما بازدید می کند این فرایند باعث کندی سایت شما می شود.

به همین دلیل ما به شما توصیه می کنیم که یک افزونه حافظه پنهان (Caching) برای سایت وردپرسی خود نصب کنید. با نصب یک افزونه حافظه پنهان سرعت سایت خود را از 2 تا 5 برابر افزایش دهید.

به جای اینکه سایت وردپرسی شما کل مراحل تولید یه صفحه را طی کند ، افزونه Caching شما پس از اولین بارگذاری از صفحه آن را در حافظه پنهان ذخیره می کند و سپس نسخه ذخیره شده را برای هر کاربر نمایش می دهد.

 یک افزونه کش وردپرس (Caching) نصب کنید
یک افزونه کش وردپرس (Caching) نصب کنید

همان طور که در تصویر بالا مشاهده می کنید ، زمانی که کاربر از سایت شما بازدید می کند ، سرور شما اطلاعات پایگاه داده MySQL و پرونده های PHP شما را دریافت می کند. سپس همه آنها را به صورت HTML جمع کرده و به کاربر نمایش می دهد. این یک فرایند طولانی می باشد اما با استفاده از افزونه Caching می توانید مدت زمان این فرایند را بسیار کوتاه کنید.

افزونه های Caching زیادی برای وردپرس موجود می باشند ولی بهترین آنها افزونه WP Rocket است که می تواند آن را از سایت آقای وردپرس به صورت اورجینال تهیه کنید.

افزایش سرعت سایت وردپرس و بهینه سازی تصاویر

 

بهینه سازی تصاویر
بهینه سازی تصاویر

تصاویر به محتوای سایت شما جان بخشیده و به تعامل بیشتر کاربران با شما کمک می کند. بر اساس تحقیقات استفاده از تصاویر باعث می شود کاربران 80 درصد محتوای شما را بخوانند.

با این حال اگر تصاویر شما بهینه نشده باشند ، به جای کمک به شما ، به سرعت سایت شما آسیب وارد می کنند. در واقع تصاویر بهینه نشده از مشکلات رایج در مورد کند بودن سایت است.

ما توصیه می کنیم که قبل از اینکه تصویری را از تلفن همراه خود یا کامپیوتر خود به صورت مستقیم آپلود کنید ، از نرم افزار ها یا افزونه های بهینه سازی تصاویر استفاده کنید.

تصاویر در فرمت های اصلی خود می توانند حجم زیادی داشته باشند. اما بر اساس فرمت تصاویر و افزونه و یا نرم افزاری که از آن استفاده می کنید ، می توانید حجم تصاویر خود را تا 5 برابر کاهش دهید!

پیشنهاد ما استفاده از دو فرمت JPEG و PNG برای تصاویر است.

تصاویر با فرمت PNG بهینه نشده هستند. زمانی که یک تصویر را بهینه کنید ، برخی از جزئیات از دست می رود بنابر این تصاویر بهینه نشده جزئیات بیشتری در اختیار دارد و از کیفیت بالاتری برخوردار است. معایب این فرمت حجم آن زیاد است و در نتیجه باعث طولانی شدن بارگیری آن می شود.

از طرف دیگر فرمت JPEG ، یک فایل فشرده می باشد که کیفیت تصاویر را کمی کاهش می دهد ولی حجم آنها به طور قابل توجهی کاهش می یابد.

حال از کدام فرمت برای تصاویر سایت خود استفاده کنیم؟

  • اگر تصویر ما دارای رنگ های بسیار زیادی بوده و پیچیده می باشد از فرمت JPEG استفاده می کنیم.
  • اگر تصویر ما یک تصویر ساده است و یا به یک تصویر شفاف نیاز داریم از فرمت PNG استفاده می کنیم.

وردپرس خود را بروز رسانی کنید

 

وردپرس خود را بروز رسانی کنید
وردپرس خود را بروز رسانی کنید

با به روز کردن وردپرس سایت خود علاوه بر افزودن ویژگی های جدید به سایت خود ، مشکلات امنیتی را نیز رفع می کنید. به عنوان مالک سایت ، به روز رسانی وردپرس ، قالب ها و افزونه ها به آخرین نسخه بر عهده شماست. عدم انجام این کار باعث کند شدن سایت شما شده و امنیت سایت شما را به خطر می اندازد.

 

پردازش های پس زمینه را بهینه کنید

 

پردازش های پس زمینه وردپرس کار های برنامه ریزی شده ای هستند که در پس زمینه سایت شما اجرا می شوند. در زیر چند نمونه از این پردازش ها را می توانید بخوانید:

  • وظایف افزونه های پشتیبان گیری وردپرس
  • کران جاب های (cron jobs) وردپرس برای انتشار پست های از قبل برنامه ریزی شده
  • کران جاب های (cron jobs) وردپرس برای بررسی به‌روزرسانی ها
  • موتور های جست و جو و سایر خزنده هایی (crawlers) که می خواهند محتوا بگیرند.

وظایفی مانند انتشار یک پست و یا به‌روزرسانی یک پست تأثیر زیادی بر روی سرعت سایت ندارند.

اما سایر پردازش ها مانند پشتیبان گیری افزونه های بکاپ گیری و خزیدن بیش از حد موتور های جست و جو ، سرعت سایت شما را کاهش می دهند.

برای افزونه های بکاپ گیری ، شما باید مطمئن شوید که این افزونه در زمان هایی که بازدید سایت شما کم است ، اجرا شود. همچنین باید زمان بکاپ گرفتن و داده هایی که باید از آنها بکاپ گرفت مشخص شوند.

در مورد خزنده ها (crawlers) ، باید گزارش های خزیدن را در کنسول جستجوی Google تحت نظر داشته باشید. خزیدن های مکرر می توانند باعث کند شدن سایت شوند.

 

از گزیده های صفحه اصلی و بایگانی استفاده کنید

 

وردپرس به طور پیش فرض ، محتوای کامل هر مقاله را در صفحه اصلی و بایگانی شما نمایش می دهد. این بدان معناست که صفحه اصلی ، دسته ها ، برچسب ها و سایر صفحات بایگانی شما با سرعت کمتری آپلود می شوند.

از دیگر معایب نمایش کامل  مطالب در صفحات این است که کاربران نیازی به مراجعه به مقاله واقعی ندارند. این می تواند  بازدیدهای صفحات سایت شما و زمانی را که کاربران در سایت شما می گذرانند را کاهش دهد. برای سرعت بخشیدن به بارگذاری صفحات بایگانی ، می توانید سایت خود را تنظیم کنید تا به جای نمایش کامل محتوا ، گزیده هایی را نمایش دهد.

برای انجام این کار می توانید به قسمت تنظیمات >> خواندن بروید و به جای نمایش کامل متن برای هر مقاله گزینه خلاصه را انتخاب کنید.

از گزیده های صفحه اصلی و بایگانی استفاده کنید
از گزیده های صفحه اصلی و بایگانی استفاده کنید

 

 

تقسیم نظرات در صفحات

 

دریافت نظرات بسیار برای پست های سایت یک شاخص عالی برای سایت است. اما نکته منفی این قضیه این است که دریافت نظرات زیاد و نمایش همه آنها بر سرعت سایت شما تأثیر می گذارد.

برای حل این مشکل به قسمت تنظیمات >> گفت و گو بروید و تیک گزینه “Break comments into pages ” را بزنید.

تقسیم نظرات در صفحات
تقسیم نظرات در صفحات

 

 

افزایش سرعت لود سایت وردپرس > استفاده از شبکه توزیع محتوا (CDN)

 

استفاده از شبکه توزیع محتوا (CDN)
استفاده از شبکه توزیع محتوا (CDN)

اگر به یاد داشته باشید اوایل مطلب گفتیم که ممکن است کاربران در نقاط مختلف جغرافیایی ممکن است سرعت بارگذاری متفاوتی را تجربه کنند.

دلیل این اتفاق این است که مکان سرور هاست شما می تواند در سرعت سایت شما تأثیر داشته باشد.

به عنوان مثال فرض کنید که سرور سایت شما در داخل ایران قرار دارد. در نتیجه سرعت بارگذاری برای کاربرانی که در ایران سایت شما را باز می کنند بیشتر از کاربرانی هست که در اروپا از سایت شما بازدید می کنند.

استفاده از شبکه توزیع محتوا (CDN) می تواند سرعت بارگذاری سایت را برای همه کاربران شما افزایش دهد.

CDN شبکه ای است که از سرور های سراسر دنیا تشکیل شده است. هر سرور پرونده های ثابت را که سایت شما از آنها ساخته شده است را ذخیره می کنند.

بر خلاف صفحات وردپرس که پویا هستند ، این فایل های ثابت شامل فایل های تغییرناپذیری مانند تصاویر ، CSS و JavaScript هستند.

هنگامی که از CDN استفاده می کنید ، هر بار که کاربر از وب سایت شما بازدید می کند ، آن فایل های ثابت را از نزدیکترین سرور به آنها ارائه می دهد. سرور هاست سایت شما نیز سریعتر خواهد شد زیرا CDN کارهای زیادی را انجام می دهد.

 

فایل های صوتی/تصویری را مستقیماً در وردپرس آپلود نکنید

یکی از فاکتور های مهم افزایش سرعت سایت وردپرس

 

فایل های صوتی/تصویری را مستقیماً در وردپرس آپلود نکنید
فایل های صوتی/تصویری را مستقیماً در وردپرس آپلود نکنید

 

آپلود فایل های صوتی/تصویری بر روی هاست به پهنای باند شما فشار می آورد. ممکن است شرکتی که از آن هاست تهیه کرده این از شما هزینه اضافه دریافت کند و یا سایت شما به طور کامل خاموش شود ، حتی اگر شما پهنای باند نامحدودی را در اختیار داشته باشید.

آپلود فایل های رسانه ای پر حجم ، حجم بکاپ سایت شما را افزایش می دهد بازگرداندن بکاپ سایت شما را دشوار تر می کند.

در عوض شما باید از یک سرویس میزبانی صدا و تصویر مانند YouTube ، آپارات ، SoundCloud و … استفاده کنید.

وردپرس یک ویژگی تعبیه شده در ویدئو دارد ، بنابراین می توانید URL ویدیوی خود کپی کرده و آن را مستقیماً در پست خود جایگذاری کنید و به صورت خودکار جاسازی می شود.

 

افزایش سرعت لود سایت وردپرس > از قالب های بهینه شده استفاده کنید

 

از قالب های بهینه شده استفاده کنید
از قالب های بهینه شده استفاده کنید

هنگام انتخاب قالب برای سایت خود به بهینه بودن آن نیز دقت کنید. برخی قالب ها علاوه بر زیبا بودن ، دارای کد های ضعیفی می باشند که سرعت سایت شما را کاهش می دهند.

معمولا بهتر است قالب های ساده تری را به جای قالب های پیچیده که دارای انیمیشن ها پر زرق و ویژگی های غیر ضروری هستن انتخاب کنید. شما می توانید این ویژگی ها را با افزونه های با کیفیت وردپرس به سایت خود اضافه کنید.

شما همچنین می توانید برای انتخاب قالب سایت خود از ما کمک بخواهید!

 

 

افزایش سرعت لود سایت وردپرس > از افزونه های سریع استفاده کنید

 

از افزونه های سریع استفاده کنید
از افزونه های سریع استفاده کنید

افزونه های بی کیفیت که دارای کد های ضعیفی می باشند سرعت سایت شما را کاهش می دهند. پیشنهاد ما استفاده از افزونه های کاربردی و باکیفیت می باشد تا علاوه بر کارایی زیاد سرعت سایت را نیز افزایش دهید.

  • افزونه WP Formسریع ترین افزونه فرم تماس برای وردپرس.
  • افزونه Smush Proبهترین افزونه برای کاهش حجم تصاویر بدون افت کیفیت.
  • افزونه Soliloquyاگر می خواهید برای سایت خود اسلایدر بسازید ، Soliloquy بهترین افزونه برای این کار می باشد.
  • افزونه Envira Galleryافزونه های گالری می توانند باعث کاهش سرعت سایت شما شوند. اما افزونه Envira Gallery سریع ترین افزونه برای ساختن گالری در وردپرس می باشد.
  • افزونه Shared Counts: افزونه های اشتراک گذاری اسکریپت های اضافی را بارگذاری می کنند. افزونه Shared Counts یکی از سریع ترین افزونه های اشتراک گذاری محتوا برای وردپرس می باشد.

 

 

پست های طولانی را به چند صفحه تقسیم کنید

 

خوانندگان پست های طولانی تر و عمیق تر سایت را دوست دارند. پست های طولانی تر حتی در موتورهای جستجو دارای رتبه بالاتری هستند.

اما پست های طولانی که تصاویر زیادی هم دارند می توانند سرعت بارگذاری سایت را کاهش دهند.

برای حل این مشکل می توانید مطالب خود را به چند صفحه تقسیم کنید. به همین سادگی!

افزایش سرعت سایت وردپرس > کاهش درخواست های HTTP

 

کاهش درخواست های HTTP
کاهش درخواست های HTTP

بسیاری از افزونه ها و قالب های وردپرس انواع پرونده ها را از سایت های دیگر بارگذاری می کنند. این پرونده ها می توانند شامل اسکریپت ها ، صفحه های سبک و تصاویر از منابع خارجی مانند Google ، Facebook ، سرویس های تجزیه و تحلیل و … باشند.

استفاده از چند مورد از این ها اشکالی ندارد. بسیاری از این پرونده ها بهینه سازی شده اند تا در اسرع وقت بارگیری شوند ، بنابراین سریعتر از هاست آنها در سایت خودتان است.

 

افزایش سرعت سایت وردپرس > کاهش تماس های پایگاه داده

 

کاهش تماس های پایگاه داده
کاهش تماس های پایگاه داده

توجه: این مرحله کمی فنی تر است و نیاز به دانش اولیه در مورد فایل های PHP و وردپرس دارد.

متاسفانه قالب های وردپرسی زیادی وجود دارد که کد های آنها ضعیف بوده و استاندارد های وردپرس را رعایت نمی کنند ، که در نهایت باعث تماس مستقیم با پایگاه داده و ارسال درخواست های غیرضروری زیادی به پایگاه داده می شود. این اعمال باعث فشار آوردن به سرور شده و در نتیجه سرعت سایت شما کندتر می شود.

حتی قالب هایی که کد های آنها به خوبی نوشته شده است ، کد هایی دارند که برای دریافت اطلاعات اولیه سایت شما با پایگاه داده تماس بگیرند.

برای مثال هر زمان که شما php?> را دیدید ، به معنای شروع یک تماس جدید با پایگاه داده است.

افزایش سرعت سایت وردپرس (‌+ 20 نکته و معرفی افزونه )

لطفا توسعه دهندگان را برای این مقصر ندانید. آنها راهی دیگه برای فهمیدن زبان سایت شما ندارند.

اما اگر شما سایت خود را با استفاده از یک قالب فرزند (Child Theme) سفارشی سازی کنید ، می توانید تماس های پایگاه داده را با اطلاعات خودتان جایگزینی کنید تا تماس های پایگاه داده را کاهش دهید.

 

افزایش سرعت سایت وردپرس > پایگاه داده را بهینه کنید

 

پایگاه داده را بهینه کنید
پایگاه داده را بهینه کنید

پس از مدتی که شما سایت وردپرسی خود را ساخته و از آن استفاده می کنید ، پایگاه داده شما پر از اطلاعات سایت شما می شود. بعضی از این اطلاعات ، اطلاعاتی می باشد که شما به آن نیازی ندارید. برای بهبود عملکرد سایت ، می توانید پایگاه داده خود را بهینه کنید و از شر اطلاعات غیرضروری خلاص شوید.

با استفاده از افزونه WP-Sweep به راحتی پایگاه داده خود را بهینه کنید. با استفاده از چند کلیک و به آسانی اطلاعات غیرضروری مانند پست های حذف شده ، ویرایش ها ، برچسب های استفاده نشده و … را حذف کنید و دیتابیس خود را پاکسازی کنید.

 

 

افزایش سرعت لود سایت وردپرس > ویرایش پست ها را محدود کنید

 

 

ویرایش پست ها در پایگاه داده شما مقداری از فضا ذخیره را اشغال می کنند.برخی از کاربران معتقد هستند که ویرایش پست ها می تواند بر روی بعضی از درخواست های پایگاه داده که توست افزونه ها اجرا می شود ، تأثیر بگذارد.

 

Hotlinking و Leaching را غیرفعال کنید

 

Hotlinking و Leaching را غیرفعال کنید
Hotlinking و Leaching را غیرفعال کنید

اگر در سایت وردپرسی خود محتوای با کیفیتی تولید می کنید ، حقیقت غم انگیز این است که احتمالاً دیر یا زود به سرقت می رود.

یکی از راه های این اتفاق این است که وب سایت های دیگر بجای بارگذاری تصاویر در سرورهای خود ، تصاویر خود را مستقیماً از طریق آدرس اینترنتی در وب سایت شما ارائه می دهند. در واقع ، آنها در حال سرقت پهنای باند هاست سایت شما هستند و شما هیچ ترافیکی برای نمایش آن ندارید.

کافی است این کد را به پرونده htaccess. خود اضافه کنید تا اتصال سریع تصاویر از سایت وردپرس شما را مسدود کند.

افزایش سرعت لود سایت وردپرس > از بارگذاری تنبل استفاده کنید

 

از بارگذاری تنبل استفاده کنید
از بارگذاری تنبل استفاده کنید

اگر پست شما دارای تعداد زیادی تصویر ، چندین ویدئو و گالری عکس است ، می توانید از بارگذاری تنبل استفاده کنید.

به جای بارگذاری هم زمان همه تصاویر و ویدئوها ، بارگذاری تنبل فقط مواردی را که در صفحه برای کاربر قابل نمایش است را بارگذاری می کند. با اسکرول کاربر به سمت پایین ، سایت شما تصاویری را که هم اکنون قابل نمایش هستند ، را بارگذاری می کند.

شما می توانید از بارگذاری تنبل برای تصاویر ، ویدئوها و حتی نظرات هم استفاده کنید.

شما برای استفاده از بارگذاری تنبل (Lazy Load) می توایند از افزونه WP Rocket ، استفاده کنید. شما می توایند این افزونه را از آقای وردپرس به صورت اورجینال تهیه کنید.

 

 

افزایش سرعت لود سایت وردپرس > استفاده از فایروال سطح DNS

 

استفاده از فایروال سطح DNS
استفاده از فایروال سطح DNS

یک افزونه فایروال وردپرس  سایت شما را از حملات بیرحمانه ، هک شدن و بدافزار ها محافظ می کند. با این حال همه افزونه های فایروال یکسان نیستند.

بعضی از افزونه ها بر روی سایت شما اجرا می شوند ، این به این معناست که مهاجمان می توانند به سرور سایت شما دسترسی پیدا کنند. به همین دلیل ما به شما توصیه می کنیم که از فایروال هایی در سطح DNS استفاده کنید. این فایروال ها درخواست های مشکوک را قبل از رسیدن به سایت شما مسدود می کنند.

 

 

افزایش سرعت لود سایت وردپرس > خطاهای HTTPS / SSL بدون استفاده از افزونه بر طرف کنید

 

خطاهای HTTPS / SSL بدون استفاده از افزونه بر طرف کنید
خطاهای HTTPS / SSL بدون استفاده از افزونه بر طرف کنید

اگر سایت خود را از HTTP به HTTPS تغییر داده اید و SSL نصب کرده اید ، احتمال دارد که با خطا های مختلفی برخورد کنید.

ساده ترین راه برای حل این مشکل استفاده از افزونه ها مانند افزونه Really Simple SSL است. با این حال مشکل این است که این افزونه ها ابتدا تمام URL ها را می گیرد ، سپس قبل از ارسال به مرورگر کاربر آنها را به HTTPS تبدیل می کند.

این اعمال بر روی عملکرد سایت تأثیر می گذارند. با  با اصلاح دستی همه URL ها می توانید این تأثیر را کاهش دهید.

 

 

افزایش سرعت سایت وردپرس > از آخرین نسخه PHP استفاده کنید

 

وردپرس عمدتا با ربان PHP ساخته شده است. PHP یک زبان  سمت سرور است ، به این معنی که روی سرور هاست شما نصب شده و اجرا می شود.

همه شرکت های خوب ارائه دهنده هاست وردپرس از پایدارترین و جدیدترین نسخه PHP در سرورهای خود استفاده می کنند. با این حال ، ممکن است که شرکت هاست شما نسخه قدیمی PHP را اجرا کند.

با نصب و فعال سازی افزونه Version Info می توانید ببینید که سایت شما از کدام نسخه PHP استفاده می کند.

پس از فعال شدن ، این افزونه نسخه PHP شما را در قسمت پایین صفحه داشبورد مدیریت وردپرس نشان می دهد.

از آخرین نسخه PHP استفاده کنید
از آخرین نسخه PHP استفاده کنید

 

اگر سایت شما از نسخه ای قدمی تر PHP استفاده می کند ، از شرکت ارائه دهنده هاست خود بخواهید که آن را برای شما به روز کند. اگر آنها قادر به انجام این کار نیستند ، وقت آن است که یک شرکت ارائه دهنده هاست وردپرس جدید پیدا کنید.

سوالی بود در نظرات بیان کنید و ما پاسخگو هستیم.

موفق باشید

تیم آقای وردپرس

تیم تولید محتوا و پشتیبانی سایت آقای وردپرس

دیدگاهتان را بنویسید